sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kokeenomaista harjoitusta

Viime kerralla treeneissä teimme kokeen omaisen harjoituksen. Tein sen Tepon kanssa ja osasta liikkeistä tuli oikein hyviä pisteitä, osasta taas ei niinkään. Rally-toko kisaajan näkökulmasta liikkurin kuunteleminen on yllättävän vaikeaa, sillä en malttanut odottaa aina lupaa lähteä tekemään. Hupsista. :D

Seuraaminen oli muistaakseni seiska tai seiskapuoli, liikkeestä maahan meno seiskan paikkeilla. Luoksetulo oli nollaa, kauko-ohjaus taisi olla vitonen kun Teppo teki sen melkoisen laiskasti. Estehyppy taas oli ihan kympin suoritus. Kun koira on 10kk eikä ikä edes vielä riitä kokeeseen menoon niin sanoisin, että asiat ovat hyvällä mallilla. Nyt otetaan paikalla pysyminen treenaamisen kohteeksi, Teppo ei malta jäädä paikalleen odottamaan jos liikun johonkin kauemmas.

Isäntä teki Hilman kanssa treenin ja siinä lähinnä kuskilla olisi treenailtavaa. Hilma teki innokkaasti ja hyvällä meiningillä, mm. luoksetulo ja estehyppy 10 ja moni muukin oli 9½. Seuraaminen on vielä vähän kaukana ohjaajasta ja perusasennot jäivät pikkuisen vinoiksi. Kokeeseen meno Hilman kanssa on siis ihan realistinen tavoite kunhan vaan ihmiset opettelevat ensin säännöt kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

p.s. Kommentit olis kivoja