sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Voi Teppo minkä teit!

Torstaina olin tallilla ja isäntä omissa menoissaan. Teppo oli sillä aikaa onnistunut jostain keplottelemaan mun repun käpäliinsä ja löytänyt sieltä askillisen xylitol-pastilleja.

Isäntä oli tullut kotiin ja ovella oli vastassa kaksi koiraa, tyhjä pastillirasia ja keittiön täydeltä oksennusta.. Oletuksena on, että Teppo oli vetänyt pastillit huiviinsa, mutta ei ole mitään varmuutta siitä ehtikö Hilmakin niitä maistaa.

Molemmat koirat olivat ihan pirteitä ja hyvissä voimin. Soittelimme päivystävälle eläinlääkärille ja saimme ohjeeksi seurata koirien vointia ja antaa sokeria puolen tunnin välein. Siinähän se ilta sitten sujuikin rattoisasti sokeria syötellen. Koirat olivat onneksi ihan pirteitä ja leikkisiä. Tepon mahakarvoista, housukarvoista ja varpaiden väleistä (!) löytyi onneksi myös useampi liiskaantunut pastilli.

Parin viikon päästä mennään sitten verikokeisiin tarkistamaan molemmilta maksa-arvot. Täytyy pitää peukut pystyssä, että kumpi niitä pastilleja olikaan syönyt ehti oksentaa kaiken äkkiä pois.

Molemmat ovat olleet normaaleja omia itsejään tuon jälkeen.. kuten kuvastakin näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

p.s. Kommentit olis kivoja