keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kevään treenikausi korkattu

Molemmat koirat aloittivat tämän kevään treenit tokon parissa. Ensimmäisellä kerralla ohjasin Hilmaa isännän treenatessa Tepon kanssa. Ihan näppärää kun molemmilla koirilla treenit hoituvat samalla kertaa.

Hilman aiemmista toko- treeneistä on puolitoista vuotta aikaa, sen jälkeen olemme keskittyneet rallyn maailmaan. Onneksi on fiksu koira, äkkiä hän hoksasi jutun jujun että mitä tällä kertaa tehdään. Ensimmäisellä ruutuun lähetyksellä Hilma tarjosi merkille menoa, mutta äkkiä se oikea kosketusalusta löytyi sieltä ruudun keskeltä. Tehtiin muutama todella onnistunut lähetys ja koira jäi seistä pönöttämään keskelle ruutua kuin tatti!

Treenin lopuksi tehtiin ryhmäliikkeenä paikkamakuuta ja siinä Hilman rallytausta puski esiin. Maahan meno ja paikkamakuu sujui erittäin kivasti. Lopuksi palattiin koiran viereen ja piti pyytää koira takaisin istumaan niin se tuotti vaikeuksia. Ensimmäiseen käskyyn Hilma ei reagoinut ollenkaan, toisella käskyllä nousi kun samalla liikautin vähän sormiani. Pitänee kehittää jonkin sortin toko- pakkopaita itselle ettei tule annettua ylimääräisiä vartaloapuja! Erityisesti kun koira reagoi niihin niin helposti. Vaan eiköhän homma ala sujua kunhan saadaan Hilman kanssa orientoiduttua tokon maailmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

p.s. Kommentit olis kivoja