perjantai 18. marraskuuta 2016

Kuulumiset

Voi apua, blogissa ei ole juuri mitään tekstiä. No mikä siihen auttaa? Ei muuta kuin näppis sauhuten tekstiä tulemaan tämän hetken kuulumisista!

Olemme Tepon kanssa treenanneet tokoa Koirakoutsilla elokuun alusta lähtien, tällä hetkellä siis semmoisen hieman vajaan neljä kuukautta. Teppo osaa seurata erittäin hienosti kunhan ohjaaja tajuaa itse kävellä riittävän reippaasti. Samoin perusasentoon tulo sujuu oikein mallikkaasti ja paikkamakuuseen voi vähitellen lisätä kestoa.

Nouto on tällä hetkellä se haastavin homma, mutta eiköhän se sieltä lähde sujumaan kunhan vaan jaksaa kärsivällisesti harjoitella.
Kuvassa harjoittelemme maahan menoa ohjaajan vierellä. Tepolla oli tapana kellahtaa siinä liikaa kyljelleen, minkä vuoksi harjoittelimme maahan menoa tuolin vieressä ja näin maahanmenosta saatiin suora.

Hilman kanssa kävimme loppukesästä muutamissa rally-tokokisoissa. Möllikisoista saimme alo- radalla 98 pistettä ja voitimme koko luokan. Siitä parin päivän kuluttua kävimme Tamskin hallilla virallisissa kisoissa ja sieltä pistesaaliina oli 95 pistettä.

5.11. kävimme Hilman kanssa Lahdessa corgien rally-toko mestaruuksissa. Kisapaikka oli kiva ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Harmillisesti rata oli erilaisella tekonurmella kuin lämmittelyalue ja kävi kuten arvelinkin, Hilmalla meni pasmat sekaisin erilaisesta alustasta ja rata meni alustaa nuuhkiessa.

Ihme kyllä pääsimme maaliin asti keskeyttämättä, mutta virhepisteitä tuli liikaa ja virallinen tulos jäi saamatta. Seuraavat kisat meillä on tiedossa 3.12. Ylöjärvellä. Silloin haasteena on liian tuttu halli jolloin Hilma saattaa intoutua puuhailemaan siellä kaikkea ylimääräistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

p.s. Kommentit olis kivoja